Servicii deseuri electrice

Colectarea se efectueaza selectiv pe tipuri de deseuri, periculoase sau nepericuloase, conform Codificarii din legislatia interna, in containere metalice de diferite capacitati, in functie de categoria de deseu. 

Aceasta activitate consta in preluarea de la sursa, generator de deseuri - persoana fizica sau juridica- a DEEE-urilor in vederea tratarii si reciclarii acestora pentru asigurarea unui mediu ambiant curat si sanatos. 

Societatea asigura incarcarea, manipularea, intocmirea documentelor de expeditie, transport si receptie pe diferite categorii de deseuri electrice si electronice; toate aceste operatii sunt in sarcina societatii noastre si au caracter GRATUIT pina la data de 31.12.2009, dupa care -conform legii- vor fi suportate de generatorul de deseuri. Activitatea de colectare este permanenta si se excecuta cu promptitudine in 24 de ore de la primirea comenzii de la sursa, fie persoana fizica sau juridica. 

Recomandam detinatorilor de DEEE-uri sa lanseze comenzi atunci cand stocurile existente la sursa sunt considerate acoperitoare a costurilor de preluare si transport ale colectorului. Se pot prelua cantitati minime de la 200kg.

Union Dynamic preia si cantitati mai mici in termen de 5 zile, in acest interval existind posibilitatea de a se primi noi comenzi in zona, pentru eficientizarea costurilor de transport. 

 

Dorim sa devenim LIDERI in a va asigura un habitat CURAT si SANATOS. Efortul Dvs este minim: un email, fax, sau un simplu telefon. 

 

Ai SURSE DE POLUARE in preajma? Nu le arunca la gunoi! E INTERZIS!

Union Dynamic le preia GRATUIT! Suna-ne si venim.... 

Asistenta tehnica privind identificarea si incadrarea in categorii si coduri de deseuri electrice si electronice, conform normativelor in vigoare in vederea colectarii selective cit mai corecte a acestora. 

  Consultanta la preluarea, manipularea deseurilor periculoase, transportul acestora, intocmirea documentelor de expeditie, depozitarea, precum si gestionarea temporara a stocurilor. 

Consultanta in legatura cu orice fel de aspecte privind aceasta activitate precum si informatii despre legislatia actuala, interna si comunitara. 

Depozitarea se efectueaza pe sortimente si categorii de deseuri electrice si electronice, plastice, metalice si nemetalice, si consta in asigurarea in bune conditiuni a capacitatii de stocare in containere metalice la diferite tipo-dimensiuni (2-48m cubi) pe platforme betonate, impermeabile, protejate de intemperii, in vederea derularii operatiunilor ulterioare de tratare, dezmembrare, reciclare, valorificare. 

Depozitarea respecta prevederile HG 448/2005 si are caracter temporar. 

In vederea asigurarii unei depozitari corecte, este recomandat surselor sau detinatorilor de stocuri de deseuri electrice si electronice ca operatiunile de colectare sa fie executate selectiv, ceea ce va conduce implicit la reducerea costurilor de manipulare. 

Union Dynamic dispune de suprafete amenajate pentru depozitare de circa 5000mp. 

Union Dynamic asigura la cerere confidentialitate asupra derularii acordurilor de parteneriat privind modalitatile de colectare, preluare, cantitati, tipuri de DEEE-uri, etc. Este realizabil si se poate face prin cerere scrisa, e-mail sau intelegere verbala, fara a motiva expres aceasta solicitare. 

  Datele considerate a afecta in orice fel imaginea societatii sau cu rasfringere negativa asupra activitatilor ulterioare nu vor fi afisate sau date publicitatii sau, dupa caz, daca ele exista vor fi distruse. 

Transportul deseurilor electrice si electronice se efectueaza cu autovehicule de diferite capacitati (1,5-20tone) si se executa in containere metalice sau vrac, in functie de categoria de deseuri; pentru cele considerate periculoase transportul se efectueaza cu autovehicule si personal autorizat ADR.

Societatea beneficiaza de serviciile unui consilier ADR care coordoneaza activitatea de gestionare a materialelor periculoase.

Tratarea este o operatiune care vizeaza cu precadere cresterea gradului de reciclare a deseurilor si consta in executarea diferitelor faze menite a asigura usurarea operatiilor ulterioare in vederea eficientizarii manoperei precum si optimizarii costurilor de eliminare. 

Union Dynamic are in vedere reciclarea deseurilor electrice si electronice si in mod special IT & C in scopul redarii in consum a acelora cu grad redus de uzura si deci functionale, cu tinta prioritara dotarea scolilor si comunitatilor din mediul rural in conformitate cu legislatia nationala HG 448/2005 si Directiva Europeana Nr. 96/2002. 

Aceasta activitate se desfasoara cu respectarea normativelor si legilor de mediu nationale.  

Valorificarea deriva in urma proceselor de tratare, reciclare fie in componente ce vor constitui materie secundara pentru industrie, fie in produsul intial devenit functional, in care caz, telul prioritar este inzestrarea scolilor si comunitatilor din mediul rural, deficitare din acest punct de vedere. 

Aceasta operatiune, ca si precedenta, se executa in conformitate cu obligatiile prevazute la art.5 alin.13 si art.7 alin.1 din HG448/2005 si este asigurata prin resurse proprii sau, dupa caz, prin transferarea acestei activitati unui operator economic autorizat.  

Cheama-ne acum pentru a te scapa de aparatele electrice defecte

Colectare si reciclare (gratuita - Aprilie 2015) - Electrice, Electrocasnice defecte

Pentru ridicare electrice din Bucuresti / Ilfov apasati aici. Va contactam in cel mai scurt timp!

Pentru orice alte informatii ne puteti scrie la  colectare@reciclo.ro si va vom raspunde imediat!

Cum procedati

Procedura de colectare in 5 pasi simpli:
  1. Identificati problema - stabiliti deseurile electrice de care vreti sa scapati
  2. Ne contactati - ne transmiteti cantitatea de deseuri, locatia acestora, si datele de contact
  3. Va contactam - imediat pentru a programa un transport la Dvs.
  4. Venim - incarcam, semnam un proces verbal, plecam
  5. Gata - ati eliminat problema 

Persoane Fizice

Ne puteti transmite o comanda aici (sau prin e-mail) si ne vom stradui sa o onoram cat mai repede cu putinta, in functie de restul de comenzi din zona Dvs. Mai multe detalii gasiti aici.

Desi intentionam sa scapam intreaga tara de deseurile electrice, uneori se mai intimpla sa intirziem la domiciliul persoanelor fizice. 

Cat dureaza ?

Comanda Dvs. va fi preluata in cel mai scurt timp posibil insa o serie de factori pot afecta perioada in care vom trimite la Dvs. o echipa:

  • Firme, institutii: - 3h - 2 zile, in functie de locatia Dvs. si de cantitate. Pentru comenzile mai mari, durata este mai scurta. Desigur, le puteti aduce chiar Dvs. 
  • Particulari, gospodarii - aceeasi zi pina la 3 zile. Depinde de cantitatea Dvs. de deseuri, alte comenzi din zona Dvs. si de gradul de ocupare al masinilor. Facand o medie, dureaza intre 1-2 zile.

NOU: onoram comenzi si in weekend sau seara pentru a putea servi si clientii ocupati, cu agenda incarcata. 

Zone acoperite

Colectam deseuri electrice din:
  • Bucuresti - si vecinatati
  • Alte zone - in functie de cantitate, contactati-ne pentru detalii. 

Pentru orice intrebari legate de serviciile de colectare si reciclare deseuri electrice, de produsele acceptate, sau programari pentru debarasare nu ezitati sa ne contactati: 

 Va multumim pentru timpul acordat prezentarii societatii noastre si asteptam sa ne contactati.

 Va ajutam atat pe Dumneavoastra cit si mediul inconjurator.