Servicii deseuri electrice Persoane Fizice

Cheama-ne acum pentru a te scapa de aparatele electrice defecte

Colectare si reciclare (gratuita - Aprilie 2015) - Electrice, Electrocasnice defecte

Pentru ridicare electrice din Bucuresti / Ilfov apasati aici. Va contactam in cel mai scurt timp!

Pentru orice alte informatii ne puteti scrie la  colectare@reciclo.ro si va vom raspunde imediat!
Sunteti persoana fizica! Adica nu firma, nu primarie, nu banca, nu alta institutie ori societate. Doar un cetatean responsabil, sa zicem din Bucuresti...

Cu siguranta detineti citeva deseuri electrice care va incurca prin locuinta! Fie ca e vorba de un frigider vechi, o imprimanta care nu mai functioneaza, un televizor alb-negru, un fier de calcat pe care l-ati inlocuit, un monitor cu imagine putin verzuie care oricum ocupa prea mult loc pe birou. Orice astfel de produse sunt considerate deseuri electrice. Ele se numesc DEEE conform HG 448 /2005, adica Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice.

Chiar daca nu le aveti acum, sigur ati avut cindva. Si probabil nu le-ati trimis la reciclat in mod corespunzator ci le-ati facut cadou sau le-ati dus la tara, la parinti,la bunici iar acum acestea serversc drept cuibar, masa, sau sint aruncate prin curte. 

Si mai sigur este ca veti avea si in viitor astfel de produse, doar nu o sa ramineti pentru totdeauna cu acelasi frigider, aceeasi masina de spalat, acelasi televizor...

Lasand la o parte amenzile -de care speram sa nu beneficiati, lasand la o parte chiar si mediul inconjurator (de exemplu un monitor, un televizor sau un frigider reprezinta o adevarata amenintare pentru natura, chiar daca in mica parte pentru un singur exemplar), cu siguranta trebuie sa scapati de produsele vechi pentru ca va incurca, iar cel mai simplu este sa ne chemati pe noi. Este simplu, comod si gratuit. Si, desigur, pentru ca aveti siguranta ca acestea sunt reciclate in mod corespunzator. Ecologic, conform normativelor nationale si implicit europene.

Colectare deseuri electrice 

- persoane fizice -

Reciclarea deseurilor electrice si electronice se face pe baza de comenzi transmise prin email ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) sau prin formularul de pe site. Nu va impacientati daca nu ati primit un raspuns la mesaj. Acesta cu siguranta a fost primit si inclus intr-o lista de asteptare pentru zona Dvs.

Tarife colectare de la persoane fizice

Dupa cum spuneam mai sus: este GRATUIT. Cel putin deocamdata...

Cat dureaza pana le ridicati?

Ei bine, aici nu va putem da un raspuns. Motivul este dat de paragraful anterior: de vreme ce serviciile de colectare deseuri sunt prestate cu titlu gratuit, trebuie sa ne organizam si noi in asa fel incat sa reducem costurile pe cat posibil. Din acest motiv este necesar sa asteptam mai multe comenzi in zona Dvs. iar atunci cand sunt suficiente, trimitem o masina sa le ridice pe toate. Desigur, veti fi contactati inainte chiar de catre echipa de colectare care va sosi la Dvs. 

Totusi, cat dureaza?

Este aproape sigur ca nu vor fi preluate in ziua lansarii comenzii, caci traseele se stabilesc cu cel putin o zi inainte. 
Daca aveti noroc, in 2-3 zile va veni o masina la Dvs. sa ridice spre reciclare deseurile electrice pe care le detineti. 
In general, desi nu se poate stabili o medie, dureaza in jur de 1 saptamina, maxim 2.

De ce ar putea dura atat de mult?

Sunt mai multe motive. Va enumeram cateva:
 • vecinii de cartier nu au acelasi simt civic precum Dvs. Prin urmare, nu ne contacteaza pentru a le prelua deseurile electrice. Daca nu sunt comenzi, dureaza ceva mai mult pina trimitem o masina la Dvs. 
 • este criza, domnule. Asta inseamna ca aceiasi vecini nu isi mai schimba masina de spalat pina cand trece criza. Implicit, nu sunt comenzi.
 • este posibil sa fim foarte ocupati cu debarasari foarte mari. De vreme ce mijloacele de transport sunt totusi in numar limitat, va trebui sa asteptam eliberarea acestora apoi vom relua cursul normal al preluarii comenzilor.

Imi oferiti ceva pe produsele pe care vi le predau?

Nu. Daca doriti sa le vindeti, exista multiple modalitati dar noi nu va putem ajuta. Noi le colectam in momentul in care ajung deseuri si e clar ca nu mai aveti ce face cu ele. Daca Dvs. considerati ca au totusi o valoare atunci acestea nu mai reprezinta deseuri si va recomandam sa le valorificati pentru a castiga ceva de pe urma lor. 

Nici macar vouchere, nu faceti buy-back?

Deocamdata nu va putem oferi vouchere pentru colectarea deseurilor electrice pe care le detineti. Va recomandam sa va adresati magazinelor specializate si sa intrebati daca dansii va pot face o reducere pentru echipamente noi, in sistem buy-back.  

As mai avea cateva intrebari....

Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii. Ne puteti contacta prin email sau telefonic. Datele de contact le gasiti aici.


Asteptam sa ne transmiteti o comanda. Va ajutam atat pe Dvs. cat si mediul inconjurator. 

PS: considerati ca lipsesc informatii din aceasta pagina? Va deranjeaza ceva la site-ul nostru? Va rugam sa ne semnalati acest lucru. Asteptam propunerile, sugestiile si criticile Dvs. (sa speram cit mai putine critici) la adresa de mail  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Cum procedati

Procedura de colectare in 5 pasi simpli:
 1. Identificati problema - stabiliti deseurile electrice de care vreti sa scapati
 2. Ne contactati - ne transmiteti cantitatea de deseuri, locatia acestora, si datele de contact
 3. Va contactam - imediat pentru a programa un transport la Dvs.
 4. Venim - incarcam, semnam un proces verbal, plecam
 5. Gata - ati eliminat problema 

Persoane Fizice

Ne puteti transmite o comanda aici (sau prin e-mail) si ne vom stradui sa o onoram cat mai repede cu putinta, in functie de restul de comenzi din zona Dvs. Mai multe detalii gasiti aici.

Desi intentionam sa scapam intreaga tara de deseurile electrice, uneori se mai intimpla sa intirziem la domiciliul persoanelor fizice. 

Cat dureaza ?

Comanda Dvs. va fi preluata in cel mai scurt timp posibil insa o serie de factori pot afecta perioada in care vom trimite la Dvs. o echipa:

 • Firme, institutii: - 3h - 2 zile, in functie de locatia Dvs. si de cantitate. Pentru comenzile mai mari, durata este mai scurta. Desigur, le puteti aduce chiar Dvs. 
 • Particulari, gospodarii - aceeasi zi pina la 3 zile. Depinde de cantitatea Dvs. de deseuri, alte comenzi din zona Dvs. si de gradul de ocupare al masinilor. Facand o medie, dureaza intre 1-2 zile.

NOU: onoram comenzi si in weekend sau seara pentru a putea servi si clientii ocupati, cu agenda incarcata. 

Zone acoperite

Colectam deseuri electrice din:
 • Bucuresti - si vecinatati
 • Alte zone - in functie de cantitate, contactati-ne pentru detalii. 

Pentru orice intrebari legate de serviciile de colectare si reciclare deseuri electrice, de produsele acceptate, sau programari pentru debarasare nu ezitati sa ne contactati: 

 Va multumim pentru timpul acordat prezentarii societatii noastre si asteptam sa ne contactati.

 Va ajutam atat pe Dumneavoastra cit si mediul inconjurator.