Cheama-ne acum pentru a te scapa de aparatele electrice defecte

Colectare si reciclare (gratuita - Aprilie 2015) - Electrice, Electrocasnice defecte

Pentru ridicare electrice din Bucuresti / Ilfov apasati aici. Va contactam in cel mai scurt timp!

Pentru orice alte informatii ne puteti scrie la  colectare@reciclo.ro si va vom raspunde imediat!
Serviciile de colectare, transport si reciclare deseuri electrice si electronice (DEEE) sunt oferite de societatea noastra cu titlu GRATUIT

Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, ne straduim sa va oferim cu promptitudine serviciile noastre in mod gratuit, atata timp cat acest lucru este posibil. 

Oricum, pina la data de 31 Decembrie 2012 aveti siguranta ca nu va costa nimic preluarea deseurilor electrice.

Daca solicitati serviciile noastre pentru alte tipuri de deseuri decat electrice, atunci este necesar sa ne transmiteti o cerere de oferta. Acest lucru este necesar deoarece nu suntem specializati pe alte tipuri de deseuri iar acestea pot reprezenta un cost suplimentar si pentru noi deoarece trebuie sa platim aceleasi servicii si transportul catre reciclatorii specializati. 

Totusi, daca in comanda de preluare a deseurilor Dvs. predomina deseurile electrice, putem accepta si cantitati nesemnificative de hartie, mobilier, anvelope, ambalaje si altele. 

In cazul in care predomina deseurile ne-electrice, va rugam sa ne contactati prin e-mail ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), prin fax sau telefonic pentru a va putea da o cotatie mai exacta. Datele de contact le gasiti aici. Va rugam sa precizati tipul si cantitatea de deseuri ce urmeaza a fi predata, precum si periodicitatea generarii acestora.

Asteptam sa ne transmiteti o comanda. Va ajutam atat pe Dvs. cat si mediul inconjurator. 

Cum procedati

Procedura de colectare in 5 pasi simpli:
  1. Identificati problema - stabiliti deseurile electrice de care vreti sa scapati
  2. Ne contactati - ne transmiteti cantitatea de deseuri, locatia acestora, si datele de contact
  3. Va contactam - imediat pentru a programa un transport la Dvs.
  4. Venim - incarcam, semnam un proces verbal, plecam
  5. Gata - ati eliminat problema 

Persoane Fizice

Ne puteti transmite o comanda aici (sau prin e-mail) si ne vom stradui sa o onoram cat mai repede cu putinta, in functie de restul de comenzi din zona Dvs. Mai multe detalii gasiti aici.

Desi intentionam sa scapam intreaga tara de deseurile electrice, uneori se mai intimpla sa intirziem la domiciliul persoanelor fizice. 

Cat dureaza ?

Comanda Dvs. va fi preluata in cel mai scurt timp posibil insa o serie de factori pot afecta perioada in care vom trimite la Dvs. o echipa:

  • Firme, institutii: - 3h - 2 zile, in functie de locatia Dvs. si de cantitate. Pentru comenzile mai mari, durata este mai scurta. Desigur, le puteti aduce chiar Dvs. 
  • Particulari, gospodarii - aceeasi zi pina la 3 zile. Depinde de cantitatea Dvs. de deseuri, alte comenzi din zona Dvs. si de gradul de ocupare al masinilor. Facand o medie, dureaza intre 1-2 zile.

NOU: onoram comenzi si in weekend sau seara pentru a putea servi si clientii ocupati, cu agenda incarcata. 

Zone acoperite

Colectam deseuri electrice din:
  • Bucuresti - si vecinatati
  • Alte zone - in functie de cantitate, contactati-ne pentru detalii. 

Pentru orice intrebari legate de serviciile de colectare si reciclare deseuri electrice, de produsele acceptate, sau programari pentru debarasare nu ezitati sa ne contactati: 

 Va multumim pentru timpul acordat prezentarii societatii noastre si asteptam sa ne contactati.

 Va ajutam atat pe Dumneavoastra cit si mediul inconjurator.